Ordensregler

På Vestervangskolen er følgende tre samværsregler gældende

• Vi skal alle lære mest muligt, selvom vi ikke er ens - og vi skal hjælpe hinanden med denne læring.

• Vi skal lære at være sammen på skolen, så alle føler sig godt tilpas - og det gælder ikke kun i timerne. Trivsel er en forudsætning for læring.

• Vores skole og alle materialerne på skolen tilhører os alle - derfor behandler vi dem godt.

Skolens samværsregler er i en løbende udviklingsproces.
Såvel forældre, lærere som elever er alle ansvarlige i relation til drøftelsen af samværsreglerne.

Praktiske forhold i hverdagen

Udover samværsreglerne, der er beskrevet ovenfor, er der nogle dagligdags forhold, som gælder.

Rygning
Der er totalt rygeforbud på skolens område, både inden- og udendørs.

Cykler og knallerter
Eleverne kan cykle til skole, når forældrene har givet dem lov til dette.

Ingen må færdes i skolegårdene på cykel eller knallert. Disse skal henstilles i cykelstativerne.

Mobiltelefoner
Elever må gerne have mobiltelefonen med i skole.

Mobiltelefonen må kun anvendes i undervisningen, hvis læreren har givet tilladelse til det. Hvis dette ikke overholdes af eleven, bliver telefonen inddraget og kan hentes på kontoret, når eleven har fri.

Boldspil
Der må kun spilles bold på sportspladsen og på hockeybanen.